O nama

Hotel Zoo

 

 

 

 

 

Hotel se sastoji od 19 moderno opremljenih soba. Svaka soba je klimatizirana, opremljena pristupom internetu (WIFI), satelitskom televizijom, telefonom, sušilom za kosu, mini barom i sefom.

 

Ono što hotel čini posebnim jest činjenica da je HOTEL ZOO jedini hotel s 4 zvjezdice ekskluzivno smješten tik uz lijevu obalu rijeke Drave, u neposrednoj blizini čarobno mirne okoline zelenila i vode, što je idealno za duge šetnje. Odlična pozicija čini ovaj hotel mjestom gdje svaki gost može pronaći nešto za sebe, bilo to u smislu aktivnog odmora ili željenog mira i opuštanja nakon napornog tjedna.

U sklopu hotela nalazi se dječje igralište ZOO land na više od 500m2, terasa i restoran u kojem možete naći velik izbor fine hrane i sladoled u našoj kućici iznenađenja. Naši najmlađi i zaljubljenici u prirodu i divljinu mogu se zabaviti u ZOO vrtu koji se nalazi pored hotela.

 

Hotel je izvrsno prometno povezan sa gradom – svega 10 min vožnje od centra grada. Ukoliko odlučite prošetati do centra grada i popularne osječke šetnice i promenade, za to će Vam biti potreno 15tak minuta lagane šetnje u prekrasnu Dravu. Gostima je također na raspolaganju kompa koja promjetuje cijeli dan i povezuje dvije obale rijeke.

 

 

 

Dozvolite si trenutak uživanja!